Cikli Kopsht:

Procesi mësimor edukues akademik dhe argëtues i Ciklit të Programit Kopsht në “Time Center” zhvillohet i ndarë në oraret:
– e hënë-e premte ora 08:00 – 17:00 (me drekë+fjetje) dhe 08:00-12:00 (pa drekë),
– e shtunë ora 08:00-13:00 në të dyja variantet.

Vaktet e ushqimit të përfshira në paketën 08:00-17:00:
– dreka,
– zemra.

* Vakti i mëngjesit dhe transporti nuk janë të përfshirë në çmimin e paketës.

Kriteret e plotësimit të dokumentacionit për t’u rregjistruar në këtë Program janë si mëposhtë:

– Certifikata e lindjes.
– Mjet identifikimi i prindit dhe personave që do ta shoqërojnë fëmijën.
– Dokumentat e vaksinimit.
– Analiza e feceve.